Tabaklı Ürünler
Tabaklı Kemikli Kuşbaşı
Küçük piliçler altı parçaya bölünerek tabaklanır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs Çorbalık
Pilicin bütün göğsünden sırt kısmının ayrılması ile elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Yaprak Kanat
Bütün kanadın uç ve dip eklemi kesildikten sonra kalan orta eklemidir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Üst Kanat
Göğüs ekleminin bağlı olduğu kanat parçasıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Kanat Izgara
Bütün kanadın uç kısmı kesildikten sonra kalan parçanın ikiye kesilerek karışık dizilmesiyle elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Uçsuz Kanat
Bütün kanatın uç kısmı alınarak elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs Sote
Göğüs etinin 2-3 cm.lik parçalar halinde doğranması ile elde edilir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Derili Fileto
Sırtsız göğüsten lades ve göğüs kemiğinin ayrılması ile elde edilen kemiksiz, derisi üzerinde bulunan göğüs etidir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Kırlangıç Piliç Bonfile
Göğüs etinin iç katmanıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs Çöp Şiş
Göğüsteki küçük lopların ve filetoların kuşbaşı yapılarak ahşap çöp şişe takılmasıyla elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Bonfile
Filetodan iç lopları ayrıldıktan sonra kalan etin, ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.