ÜRÜNLERİMİZ
Tabaklı Kanat Izgara
Bütün kanadın uç kısmı kesildikten sonra kalan parçanın ikiye kesilerek karışık dizilmesiyle elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Uçsuz Kanat
Bütün kanatın uç kısmı alınarak elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs Sote
Göğüs etinin 2-3 cm.lik parçalar halinde doğranması ile elde edilir.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Derili Fileto
Sırtsız göğüsten lades ve göğüs kemiğinin ayrılması ile elde edilen kemiksiz, derisi üzerinde bulunan göğüs etidir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Kırlangıç Piliç Bonfile
Göğüs etinin iç katmanıdır. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs Çöp Şiş
Göğüsteki küçük lopların ve filetoların kuşbaşı yapılarak ahşap çöp şişe takılmasıyla elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Bonfile
Filetodan iç lopları ayrıldıktan sonra kalan etin, ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Fileto
Dönerlik filetonun derisinin sıyrılması ile elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Sırtsız Göğüs
Bütün göğüsten sırt kemiğinin ayrılması ile elde edilen üründür.Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Göğüs
Göğüs kafesinin sırt ile birlikte kovan şeklinde karkasta kesilerek ayrılması ile elde edilen üründür. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
Tabaklı Derili But Pirzola
Sarma eti kemiğinden sıyrılarak, kemiği koparılmadan derisi üzerinde bırakılmış halde üretilir. Tabak içine konularak taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.